Nejnovější recenze ze sekce Umělé vaginy, orály, anály, masturbátory
- OK
- Nevidím žádnou
- Občasná abstinence a dráždění kdy netlačíte na pilu vám poskytne větší uspokojení.
- Znovu bych nekoupil
- Předražené
- Je to hovadinka
- Slova o realističnosti jsou přestřelená
No co říct, kupoval jsem hlavně ze zvědavosti. Platíte především za patent, samotný produkt má sotva zlomek ceny. A hodně pozitivních recenzí podle mě píšou sami zaměstnanci erotických shopů, kteří dostali hračku na vyzkoušenou s pokynem ji vychválit, ale to nikdy nezjistíme. Pokud jde o ostatní - co já vím jaký maji přístup k sexu, já se s tímto neztotožňuji. Ono je asi jedno, jakou protagonistku si koupíte, těsné budou asi všechny a stejně tak "realistické" a zároveň nerealistické - ty výstupky dost dráždí a se skutečností to moc společného nemá... Vzrušující to bude možná poprvé/podruhé... Potřetí už mi to nic moc neříkalo a jelikož tento krám už nechci mít doma, tak ho v nejbližší době hodím do kontejneru na plasty.
Gumová kunda no..
Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack
Sidorovič z Kordónu
Přidáno: 14. září 2024
(naposledy upraveno 14. září 2024)
Zakoupeno v deeplove.cz
- Materiál vložky je opravdu příjemný na dotek. Ze začátku lehce chladnější pocit, ale i přesto velice stimulující.
- Jednoduchý princip regulace podtlaku, ale zároveň nejsložitější parametr pro správnou momentální stimulaci(viz níže v nevýhodách).
- Velmi snadné čištění - pomocí co nejteplejší vody a pomocí sprchové hlavice nastavené na vysokotlaké středové trysky není zapotřebí vložku obracet naruby a ani dlouho proplachovat.
- Jelikož jsem nikde přesně nezjistil, co všechno se na vložce ošetřuje pudrem, tak jsem usoudil, že se pravděpodobně jedná jen o tu část po odejmutí velkého víka a jen lehké prosypání tunelu, díky tomu nám přibalený pudr vydrží opravdu dlouho.
- Úchyt s přísavkou nebyl zátěžově odzkoušen kvůli invaliditě, jen byl jednou nasazen na pouzdro při zkoumání preciznosti a funkčnosti zboží během rozbalení. Přísavka na hladkém povrchu opravdu velmi silně drží. Dokonce při následném sundávaní v poloze OFF také silně drží a je nutné opatrně pod přísavku dostat vzduch (pomocí toho výběžku na kraji to moc nejde).
- Pouzdro vložky v mém případě amatérsky zpracované, špatně spojené(dno spíše oválné) s ostrými otřepy a víčko dna se v zavřené poloze zasekne kvůli tvaru pouzdra. Kvůli tomu víčko málo těsní -> vyšší propustnost vzduchu -> špatná regulace podtlaku. Vyrobeno ve Španělsku
- Závit pouzdra je extra krátký a jemný -> pouzdro má jen 2 a 1/6 otáčky, víčko a úchyt mají 3 a 1/3 otáčky, ale dělený do 3 sektorů -> závit není po celém obvodu -> malá pevnost závitového spoje u úchytu s přísavkou -> při vyšším tlaku na pouzdro a tím i na úchyt může nastat přeskočení přes závit -> zeslabení či ulomení zubu závitu -> trvalé poškození měkčího závitu.
- Špatně navržené vzduchové průduchy na pouzdře -> odhalují se ihned při povolení víčka (špatná regulace podtlaku). Stačí opravdu lehce povolit víčko a podtlak téměř žádný, přitom by stačilo ty průduchy posunout i o ty 2-4 mm až k závitu nebo je pootočit ať se neodhalují podélně, ale postupně.
- Úchyt s přísavkou má 3 průduchy pro vzduch umístěny na dně čímž neexistuje možnost vytvořit podtlak (jedině, že by v mém balení chyběla nějaká přechodka mezi pouzdro a úchyt).
- je naprost boží
- Příjemný materiál
- Lze používat opakovaně
- Oboustranný design
- Skladovací obal v balení
- Velmi měkký materiál
V mládí jsem měl tenga masturbator v plastovém obalu a ten byl super. Později i podobná vajíčka. Momentálně jsem ve vztahu a ani s partnerkou ani sám jsem si tuto pomůcku moc neužil. Produkt sám o sobě je dobrý, ale doporučil bych spíše mladším nebo citlivějším pánům.
Skvělý zážitek, intenzivní prožitek. Lze použít opakovaně s použitím kondomu, ale silný prožitek byl u prvního použití.
Doporučuji vyzkoušet. Zakoupeny ještě Thunder a Surfer, zatím nevyzkoušeno.
V minulosti zakoupeno Wave, také zajímavý zážitek. Doporučuji vyzkoušet více druhů vajíčka.
- Dobře se udržuje čistý
- Ihned po ruce
- Na vyobrazení e-shopu je zcela jiný průřez výrobku než ve skutečnosti.
- Obyčejný odlitek s téměř hladkým povrchem
Škoda peněz za tento výrobek. No lepší než ruka, ale jinak slabota.
Je to luxušni masturbator, skoro nepoznáte že nejste v živé vagíně, takže paráda.Doporučuji
- Prostě vynikající.... a následně mytí je jednoduché.
- Možnost ovládání přes telefon a přes internet
- Výdrž baterie
- Vyměnitelná pochva
- Hlučný - kazí požitek
- Příliš krátká pochva
- Chybí možnost dokoupení různých velikostí pochev (uvítal bych delší a užší)
Uvítal bych možnost vytvoření textového souboru, který by definoval rytmus masáže a jeho následného importu do aplikace v telefonu.
Hodilo by se to pro hraní "Cock Hero", kdy je rytmus udáván pokyny ve videu. Tyto pokyny by si uživatel přenesl do formy zmíněného textového souboru, který by následně importoval do telefonu a pustil společně s videem.
Spokojenost- mohu vřele doporučit a splnilo očekávání
Příjemné,kompaktni,
- již jsme napsl - součástí objednávky by měla být i dezinfekce hračky
- Je to malé.
- Nenápadné.
- Oproti jiným možnost manuální komprese.
- Jednoduchá obsluha i čištění.
- Vždy je co zlepšovat.
Konečně produkt, který nestojí majlant a funguje lépe než mnohem dražší automatické přístroje. Uvítal bych od výrobců mnohem větší počet druhů vybrací. Lze použít s víčkem i bez výčka. S víčkem sice neproniknete skrz, ale zabráníte znečištění okolí a vyčištění můžete nechat na později.
- stojí polovinu toho co konkurenční Tenga Egg
- vnitřní výstupky dráždí nepříjemně silně
- roztrhl se při prvním použití
- nepříjemný zápach
- vyrobeno v Číně
Na první pohled to vypadá velmi podobně jako Tenga Egg. Balení je v podstatě stejné, velikost taky. Lubrikant narozdíl od Tengy přiložen není.
Materiál na dotyk působí příjemně, ale je cítit nepříjemným chemickým zápachem. Určitý zápach se objevuje asi u všech podobných hraček, ale jinde mi to nevadilo, zde trochu ano.
Vnitřní stimulační výstupky jsou na můj vkus přehnané, stimulují opravdu silně. Jsou to v podstatě takové dlouhé "řasy", které při pohybu nahoru/dolů různě kmitají. Toto je subjektivní, někomu to může vyhovovat. Pokud ale máte chuť na něco jemnějšího, tohle je spíš nepříjemné.
Při prvním použití se to nahoře protrhlo, ačkoliv s tím bylo i vzhledem k výše řečenému zacházeno spíš šetrně.
Vysloveně špatné to není, možná to někdy dostane další šanci, ale první zkušenost nic moc.
Je velmi komfortní, příjemný - dokonale nahradí real
- Šikovný do ruky, vřele doporočuji.
- Dobrý obal
- Realistická kůži
- Mohla být větší
Sexy Elephant Masturbátor s nahřívacím stojánkem Empyrean Forge Tube
Přidáno: 30. srpna 2024
(naposledy upraveno 30. srpna 2024)
Zakoupeno v Růžový slon
Nedoporučuji..
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »