Nejnovější recenze ze sekce Umělé vaginy, orály, anály, masturbátory
Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator
Přidáno: 29. ledna 2024
(naposledy upraveno 29. ledna 2024)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
Vše funguje vibrace,ženské vzdychání ve sluchátkách,pohyb nahorů a dolů.Bohužel já při pohybu vnitřní posuvné části nahoru a dolu nic necítím.Měla to bejt náhrada za ruku,tak se k ní zas vrátím.
Alive Masturbator Heineken Vagina
Přidáno: 27. ledna 2024
(naposledy upraveno 27. ledna 2024)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
Splnilo očekávání
Překvapivě tiché, nicméně by asi ještě pomohlo umístění výstupků do spirály, místo vodorovného a pohyb nahoru/dolů, byť klidně jen 1-2 cm by také nebyl na škodu. Jinak super kvalita zpracování a příjemný materiál.
Ano
příjemný matereiál
- Jsem si spatne vybral,nevyhovuje mi velikost na obvod penisu.Pri pokusu o zasunuti,pouzdro brani roztazeni vaginy ci analu.
- Viz vyse.
Bez chybičky
Překvapivě velmi reálný třenažeř, malinko těsnější než domácí unit. Za mě zbytečně velké, rozměrově odpovídá spíše variantě Large, mě by stačilo standardní provedení. Jde o to, že se to do žádné poličky na výšku nevejde a nemám možnost to sušit půlden v koupelně na umyvadle, Pro gumákové panice jako já je to hodně silný value pack, přísavka samotná stojí nesmysl, ale v balíku je to vlastně super cena. Opravdu vřele doporučuji
- Padne do ruky, je průhledný tím umocňuje vizuální zážitek při orgasmu a výronu sperma
- vypadá jak pivo
- pít se to nedá
Myslel jsem si, že je to kolektorka heinekenu. Ale co, alespoň jsem to prohnal honikládou.
- Velmi realistický pocit
- Příjemný povrch
- u tohoto produktu není výhoda žádná
- ostrá hrana plastového obalu
- při použití nepříjemně "píská" vytlačovaný vzduch
- špatně popsané zboží - tato hračka je rozměrově dost malá
Nedoporučuji. Raději si připlatit za kvalitnější produkt u kterého bych také očekával podrobnější popis a recenze.
- méně pohodlné
Skvělý a kvalitní nástroj pro příjemně uspokojující masturbaci.
Vřele doporučuji každému pánovi co má rád příjemnou masturbaci.
- Příjemná změna
- Údržba
Nevýhoda je údržba. Výhoda je že pokud az tak nevyhovuje masturbace rukou tak tento produkt to určitě zpříjemní. Podobné zboží jsem vyzkoušel poprvé.
- Velmi příjemný materiál
- Bezvadná vnitřní textura
- Vůbec neodpovídá reálné tělesné velikosti. Téměř odpudivě malé provedení.
- Velmi krátké otvory
- Velmi příjemný materiál
- Lze použít i bez pouzdra
- Extrémní,až nepříjemný, sací výkon
- Příjemná vnitřní textura
- Opravdu velmi malý
- Příliš těsný
- Velmi malý a extrémně těsný
Malá a neodpovídající foto na Vašich stránkám - klamete zákazníky - Japonci si užují ale 11 cm hloubka je tragická
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »