Nejnovější recenze ze sekce Umělé vaginy, orály, anály, masturbátory
- Levné
Moc malé, nevejdou se do toho. Pro muže s menším asi jo.
cena/výkon
- zase až po dvaadvacáté hodině
- Neintenzivni
Žádný požitek a s VR realitou mi nefunguje
Výhoda
- Příjemný materiál
- Diskrétní balení
- Lubrikantu mohlo být více
Lubrikantu bylo dost málo, tak jsem ještě přikoupil. Po promazání a nasazení na penis jsem zažil zajímavý pocit masturbace, ačkoli bodlinky, které mají dráždit žalud, tak jsem moc nepociťoval. Ale bylo to něco jiného než běžná masturbace.
Jako fajne věc hodnotím že se dá tenga egg stud důkladně omýt a použít vícekrát. Pro chlapy fajn věcička, co chtějí zkusit něco jiného.
CRUIZR CM05 - nabíjecí, sací masturbátor s pohybem nahoru-dolů černo-modrý
Přidáno: 5. března 2024
(naposledy upraveno 9. března 2024)
Zakoupeno v www.69shop.cz
- hlučný nekvalitní výrobek
nedoporučuji
neni to tak zazracne, jak jsem predpokladal, chybi mi tam pocit jakoby "mackani," snad bych si to uzil vic, kdyby byla vlozka uzsi - mozna pro pany, co jej maj tlustsiho, je to vetsi zazitek ;D ale je to muj prvni produkt tohoto typu, tak aspon vim, na jake parametry se zamerit
ocekaval jsem, ze me to udela samo, ale vzdy musim i zacit prirazet sam, aby byly pocity intenzivnejsi.
- Dvě úrovně stimulu
- Příjemný povrch
- Jednoduchá údržba
- Materiál bez zápachu
- Díky otevřené konstrukci hlučný provoz
- Doporučuji všem
- Výborná pomůcka pro okoření partnerských hrátek
- Na chvíle samoty
dobrá obsluha
nepotřebuji ženskou
- materiál příjemný na dotek
- silikon rychle degraduje
- údržba je pořád docela náročná
- měnění vnitřního tlaku skoro nic nedělá
Manuál ke správnému použití a údržbě byl hodně strohý. Avizovaná funkce "čerpadla pro regulaci šířky" buď nefunguje, nebo jenom minimálně. Polštářky, které by se napumpováním měly zvětšit a tvořit tak na rukáv tlak se nenafukují. Silikon byl už od začátku poškrábaný, po jednom použití se praskliny rozšiřují a produkt tak rychle degraduje.
- Celkem dobrý
- Jinak super kvalita zpracování a příjemný materiál. Příjemný mastrubátor
Jinak super kvalita zpracování a příjemný materiál. Příjemný mastrubátor
Už druhý brak z Čína a opét k ničemu. Nevím co mají Číńaní mezi nohama ale já průmérnýho 16/4,5 cm ho dovnitř nedostanu,gelu kvanta a ani když vyndám vnitřek z obalu, takže k ničemu opět vyhozený peníze,snad jen design ten je ale knničemu. Předtím jsem měl o dost menší Tenga a bez chyby, nedoporučuji pro normální chlapy,možná pro někoho s podprůměrným.
Ja to zkusil jen tak
- Jednoduché ovládání pomocí 3 tlačítek
- Relativně tichý
- Slabé vibrace
- Slabé sání
Ačkoli se mi líbí celkové zpracování, tak bohůžel nesplnil hlavní účel, ale možná jsem měl jen přehnaná očekávání.
Opakovane kupuji jako prakticky darek svýmu “milenci”, když jsme bez sebe. Má to úspěch!