Nejnovější recenze ze sekce Umělé vaginy, orály, anály, masturbátory
- Snadné a rychlé čištění
- Ne moc kvalitní materiál
Produkt Durex Play Masturbátor po vyzkoušení mne osobně moc nenadchnul. Vnitřní vroubkování nejde moc cítit. Materiál hned po prvním použití nese známky poškození. Jinak oceňuji velikost díky které je skladný a vhodný na cestování. Hodnotil bych tak 4-5 z 10ti.
- Chtěli jsme vyzkoušet i něco nového a i konečně něco pro muže
- Je to nová a skvělá zkušenost tak proč ji nevyužit
- Stojí za to jít i do nových a ne odzkoušených věci
- Jsme pro další ☺️
Doporučuji vyzkoušet. Kdo ne zažije , nepochopí ☺️
- Příjemné zpestření masturbace
- Raději použít lubrikant, samolubrikace příliš nefunguje
kvalitní výrobek
Velké zklamání z tohoto produktu.
Willi KOKOS TOY Victoria Masturbator M01-003-05
Přidáno: 17. dubna 2024
(naposledy upraveno 17. dubna 2024)
Zakoupeno v ErosStar.cz
Kvalitní materiál a detailní zpracování.
- Ľahké použitie a čistenie
- Snadné čištění
- Perfektní provedení
- Velikost ideální
- Příjemné uspokojení
- Nemám nic co bych vytknul
Pánský masturbátor Durex Play Slide . Je Ideální pro svobodné muže, ale taky pro intimní chvilky s partnerkou. Opravdu příjemný pocit. Při použití je zapotřebí použít rubrikační gel, čím víc gelu tím větší potěšení, měkký silikonový materiál s vnitřními výstupky dopřeje příjemný požitek, srovnatelný s reálným sexuálním stykem. Čištění je velice snadné a jednoduché. Díky měkkému silikonovému materiálu, se dá celý masturbátor převrátit naruby a snadno vyčistit. Jeho velikost je ideální jak pro malé tak i větší přirození. Díky jeho pružnosti dopřeje každému příjemný orgasmus. Tenhle masturbátor doporučuji všem mužům kteří chtějí zažít něco nového a příjemného
- Super příjemný materiál
- Dostatečná délka
- Příjemná vnitřní textura
- Po vyjmutí z pouzdra jde jen velmi obtížne vrátit zpět
- Dost těsná
Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Horny Fuckslut Mega Stroker
Přidáno: 16. dubna 2024
(naposledy upraveno 16. dubna 2024)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
- Hezky těsná
- Uprostřed délky je velký a nepříjemně tvrdý výstupek. Myšleno asi jako Gbod, ale proti reálu je tohle drasťák.
dobrá cena, slušná kvalita
- Parádní zážitek, krásně těsná po zasunutí příjemná a vzrušující užasný materiál a uvnitř dráždivý povrch
mnoho super funkcí, dopočuji
Fleshlight Girls Riley Reid Utopia
Přidáno: 14. dubna 2024
(naposledy upraveno 14. dubna 2024)
Zakoupeno v Růžový slon
- Kvalitní zpracování
- Funkčnost
- Snadné mytí (voděodolný)
- Jiný druh stimulace než masturbátory, funguje i s prezervativem
- Dobrý pomocník pro erekci před stykem, zaručeně postaví i bez porna/partnerky a může podpořit ochabující erekci i v kondomu
- Má téměř plochou "základnu", ale nestojí na ní
- Specifický jack konektor na nabíjení (sice kompatibilní s některými jinými hračkami, ale není to USB, takže ztráta může být problém)
- Jedním + a - se mění program, a ten zahrnuje tedy jak výkon, tak různé programy
Vyvrcholení je jiné než masturbátorem/honěním, zvláště při působení na okraj žaludu. Mám žalud méně citlivý (věčně stažená předkožka), a s masturbátorem naopak pak mám problém ho vypnout, aby to při vyvrcholení nebylo nepříjemné kvůli naopak velké citlivosti.
Tímto přístrojem najdu polohu, kdy se můžu stimulovat i už během vyvrcholení, aniž by mi to bylo nepříjemné, a tedy dostatečně "dojet".
Pokud mi nestojí, tímhle se mi zaručeně brzy postaví, takže je to v plánu i jako pomůcka při běžném sexu, když by nebyla erekce dostatečná, tak je to pohodlnější než honit a věřím, že i partnerku to bude bavit si s tím hrát na mně nebo na sobě, ale zatím nevyzkoušeno.
Dá se s tím v pohodě udělat i v kondomu! Takže pro nácvik, nebo když někdo používá staré kondomy, aby se vyhnul úklidu po ejakulaci, tak to mohu doporučit taky na rozdíl od masturbátorů.
Fleshlight Girls Jenna Haze Obsession
Přidáno: 11. dubna 2024
(naposledy upraveno 11. dubna 2024)
Zakoupeno v Růžový slon
- neuveritelne prijemne a hlavne se to neda dlouho vydrzet :) v dobrem slova smyslu :)
- Vzrušující vibrace
- Omyvatelný
- Dlouhá výdrž
- Rychlé nabíjení
- Ne pokaždé dojdu až na vrchol
- dobre funguje
- Lehce omyvatelné
- Malá velikost
- Nepříjemné tvrdé výstupky
- Vzrušení není takové jak by člověk čekal
- Dle návodu lze použít max. 50x a pak je nutné koupit nový
Příjemný a přizpůsobivý materiál. Lehce omyvatelné. Bohužel stimulujících výstupů je málo a některé jsou tvrdé a je to nepříjemné. Nutno používat hodně gelu. Podle návodu lze použít maximálně 50x. Spíše pro menší penis, jelikož velikost je opravdu malá.
- Ihned k použití
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »