Nejnovější recenze ze sekce Umělé vaginy, orály, anály, masturbátory
- Video "zdarma"
3v1 10/10
- 3v1
Je to moje 1.zkušenost s tímto druhem pomůcky, ale bohužel přišlo zklamání. Obdržených produkt neodpovídal nabídce. Obal produktu v pořádku, ale vnitřní část neodpovídá poisu v nabídce, takže se nekoná průnik přes 4 zóny s různými druhy výstupků, ale pouze jedna zóna s podélnými žebry. Takže nedokážu adekvátně ohodnotit
Bohužel mam smůlu a nevejde se me tam celý. Takže nemůžu si užit úplně vše co to umí.
Jinak padne dobře do ruky.
- velikost
- váha
- realný vzhled
- vysoušecí tyčinka přiložena
- sama se neosprchuje
je to rebrand produktu Paloqueth Cecilia
stejný výrobce jako Tantaly, i na polystyrénové výplni je logo Tantaly
- levné
- 2 v 1
- příjemná vnitřní struktura
- Čištění
- odolnost
Koupil jsem ze zvědavosti jak bude tak levná hračka dobrá. Byl jsem vcelku příjemně překvapen ovšem i přes jemnější zacházení se hračka po par použitích začala u otvorů trhat po obvodu především u konce hračky se po jejím několikátém použití ukázalo několik vad na povrchu. Závisí tedy na tom jak je kdo vybaven, ti jež se pyšní větší výbavou než jsou uvedené rozměry musí s tímto při koupi počítat Také se hůře čistí je nutné nechat ji pořádně vyschnout. sečteno podtrženo pokud jste schopni se za tuhle cenu smířit s uvedenými nedostatky mohu s klidným srdcem doporučit.
100% lepší než klasické vagíny v tubě. Nejlepší umělá vagína jakou jsem kdy vyzkoušel. A podotýkám že jsem měl dražší . I když tahle je zatím první z větších
splnil očekávání :-)
- Ty programi maji neco do sebe
- Podtlak je slaby, tim padem struktura navleku nedrazdi dostatecne
Za ty penize jsem cekal vic.
Sani by melo byt o dost silnejsi, soucasne reneze na webech o spokojenosti moc nechapu.
Satisfyer Men Heat Vibration
jeremy
Přidáno: 26. června 2024
(naposledy upraveno 26. června 2024)
Zakoupeno v EROTICKE-POMUCKY.CZ
Očekával jsem naprostý komfort, ale toto je výsměch.
Topení topí možná tak za 1/2 hodiny, to už je lepší jacka dát dát do horké vody.
Délka pro penis je velmi krátká, odhaduji tak 5 cm, rozhodně prodlužte.
Co mně má vzrušit na tom, když tento vibrátor jen vibruje, ale žádný zásun či vcucnutí jako u pochvy se nekoná, jen to vibruje.
Pro starší ročníky naprosto nevyhovující produkt.
Další věc prostor pro vložení penisu by měl být vystlán stejnou látkou jako v jackovi, kde při projíždění tam a zpět se člověk krásně vzruší na hrbolatém povrchu.
Ještě to nebudu vracet, zkusím jestli se z toho dá něco vydolovat.
- Příjemný materiál
- Splnil očekávání
Sexy Elephant Automatický přirážecí masturbátor D Rush
- slabé vibrace
Splnilo očekávání
- Vždy po ruce, neremcá a kam ho dáte vždy ho tam najdete.
Produkt je jako skutečný.
Opravdu intenzivní pocity a není potřeba ji přemlouvat :-D
Produkt jsem si vybral na základě recenze. Má spoustu funkcí, které jsem ještě nestačil všechny vyzkoušet. Možnost nastavení různých kombinací přirážení a vybrací. Myslím, že je dobrá cena - výkon.
Fleshlight Girls Eliza Ibarra Ethereal
Přidáno: 25. června 2024
(naposledy upraveno 15. července 2024)
Zakoupeno v e-kondomy.cz
- Kvalita produktu
- Diskrétní doručení
- Rychlé doručení
super
- uzasne
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »