Poradna Fleshlight Go STU

Autor: | Vloženo: 01.12.2016 000 15:14 | Témata: Poradna Fleshlight Go STU

Jedná se o nepovedený originál, použitý originál nebo fake?

Dobrý den,

dnes mi byl dodán Fleshlight zakoupený z internetového obchodu Sexshop.cz

Samotná krabička se zdála být již jednou otevřena (byla na ni však nalepena neporušená plombovací lepicí páska).

Vzhledem k četným vadám na samotném plastovém tubusu se však obávám, že se jedná o padělek.

Přikládám foto lehce viditelných vad (viz. odkaz). Jedná se o běžné nedostatky výroby nebo je mé podezření oprávněné?

Děkuji za pomoc.

S pozdravem,

Petr.

Foto:

http://imgur.com/a/cAeIS

  • Hrackydobreznacky

    Hrackydobreznacky

    1. prosince 2016

    Dobrý den, kontaktujte přímo obchod, určitě vám vyjdou vstříc. Tohle je spíš nějaká chyba baličů balíků. Asi za krabičku trhli nebo tak něco.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr Pavel

      1. prosince 2016 - Petr Pavel

      Jde mi hlavne o to, jestli je mozne, ze se jedna o padelek (coz je pry docela caste). Pochybuji, ze prodejce prizna, ze prodava neoriginalni zbozi.


  • Hrackydobreznacky

    Hrackydobreznacky

    1. prosince 2016

    Nemyslím si, že takto velký obchod by riskoval svou pověst prodáváním nějakých padělků. O čemž jsem ani nikdy neslyšela. Maximálně o levných vibrátorech imitující luxusní značky ale ty se většinou neprodávají přes Heureku ale přes nějaké inzertní servery a nejedná se o e-shopy. Pěkný večer

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Hrackydobreznacky

      1. prosince 2016 - Hrackydobreznacky

      A u imitací to prodejci naopak zdůrazňují, že se jedná o imitaci té určité značky...O tom, že by někdo padělal erotické výrobky jsem opravdu neslyšela i vzhledem k tomu, že cenové rozpětí a škála je taková, že si vybere skutečně každý. Není potřeba něco takového dělat. Určitě kontaktujte přímo obchod.


  • 2. prosince 2016 - Oficiální zástupce obchodu EROTICKE-POMUCKY.CZ

    Dobrý den Petře,

    předně děkuji za Váš nákup na Sexshop.cz, velmi si Vaší důvěry vážíme.

    Co se týká Vašich dotazů. Začnu tím, jestli dodaný produkt je originál či nikoliv. Ano, je to 100% originál, ale jedním dechem dodávám, že to, co zobrazují ty fotografie, jsem ještě neviděl. Evidentně se jedná o zmetek, který "prošel" výstupní kontrolou. Teď mám na mysli zejména ty defekty na plastovém pouzdru.

    Fleshlight postavil před několika lety novou fabriku ve Španělsku a bohužel musím konstatovat, že z této produkce občas "vypadnou" produkty, které se koncovému zákazníkovi neměli dostat do rukou. Nicméně, to se děje i těm nejlepším výrobcům čehokoliv. Výstupní kontrola je většinou zejména o lidech a ti prostě chybují, kdo ne že? Lze tedy k tomu napsat jediné a sice:

    Pošlete prosím produkt zpět, k nám do obchodu, vyřídíme Vaši reklamaci obratem, vadný produkt pošleme výrobci jako zpětnou vazbu jeho práce. Nezapomeňte poslat mailem vyfocenou účtenku za poštovné a číslo účtu, náklady vynaložené s touto reklamací Vám samozřejmě uhradíme.

    Ještě se s dovolení vyjádřím k té úvaze, zda naše společnost prodává originály. SEXSHOP.CZ, respektive provozovatel Virtshop CZ, s.r.o. je prokazatelně největším online prodejcem erotických pomůcek v naší zemi. Samozřejmě jsme také oficiálním, certifikovaným prodejce nejprodávanější vagíny na světě FLESHLIGHT. Níže Vám posílám k nahlédnutí nebo ke stažení potvrzení našeho tvrzení. My si prostě nemůžeme, ale hlavně nechceme dovolit hazardovat se zdravím našich klientů prodejem čehokoliv co pochází z pochybných zdrojů. Prodáváme pouze originály, za to Vám osobně ručím.

    Co se týká plagiátů FLESHLIGHT na českém trhu. Ano, bohužel tu jsou a my se s tím snažíme všemožně bojovat. Známe i jména firem, ale nesmíme je zveřejnit. Manuál výrobce, jak poznat plagiáty najdete také pod níže uvedeným linkem. Je dobré se řídit vlastním zdravým rozumem a nekupovat z podezřelých zdrojů jen proto, že cena je výrazně nižší.

    https://www.dropbox.com...

    Ještě jednou děkuji za Vaši objednávku a dotaz a přeji Vám a i dalším zákazníkům příjemný den.

    Tomáš Koubík
    Virtshop CZ, s.r.o.
    SEXSHOP.CZ

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.